REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

11 - 17 Kasım 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  5. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  7. Belki Yaz Erken Gelir

    Yekta Kopan

      (Can Yayınları)
  8. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  9. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  10. Merdiven Altı Terapi

    Deniz Dülgeroğlu

      (Literatür Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Just Kids

    Patti Smith

      (Bloomsbury)
  3. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  4. Ataturk

    Andrew Mango

      (Hodder)
  5. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
TELDOLAP
ISBN: 978-975-14-1735-0
Sayfa Sayısı: 232
Ebat: 210 x 260 mm
Yayın Tarihi: 03.10.2016
Fiyatı: 535.00 TL

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler



"Bir kavanoz mucize"

Doğal ve sağlıklı beslenmenin püf noktalarını bu kitapla keşfedin...

Büyükannelerimiz yiyecekleri saklardı, çünkü şimdi olduğu gibi her mevsim her şeyi bulmak mümkün değildi. Meyveler sebzeler mevsiminde çıkar, tazeyken bol bol tüketilir ve kış için çeşitli yöntemlerle saklanırdı. Domates çıkmış, denirdi. Bu yıl erken çıkmış, diye şaşırılırdı. Yaz sonu konservesi, salçası yapılır, turşusu kurulur, güneşte kurutulur, tuza basılırdı. Biz de Teldolap’ta iç sesimizi dinliyor ve kuşaktan kuşağa aktarılan bu anonim reçeteler sayesinde en eski alışkanlıklarımızı devam ettiriyoruz. Yiyecekleri saklıyor, yazdan kışa, kıştan yaza hazırlıklar yapıyor, mevsimine uygun besleniyor ve doğanın mucize akışına kendimizi bırakıyoruz. 

Teldolap dünyasındaki geleneksel tariflerin yanı sıra, şekersiz marmelatlar ve kurabiyeler; çocuklar için ev yapımı pestiller; granola ve müsli gibi kahvaltı alternatifleri; badem sütü ve mandalina şurubu gibi organik tariflerle siz de kendi mucize kavanozlarınızı hazırlayabilirsiniz.